ASOCIAŢIA  FOŞTILOR  DEŢINUŢI  POLITICI
ŞI VICTIME ALE DICTATURII
DIN  ROMÂNIA
A.F.D.P.R.
ASSOCIATION  DES  ANCIENS  DETENUS  POLITIQUES  DE  ROUMANIE
FORMER  ROMANIAN  POLITICAL  PRISONERS  ASSOCIATION
Str. Mântuleasa nr. 10, 030554, Bucureşti, sector 3, ROMÂNIA, tel./ fax. 021-317.23.17

 

Centrala AFDPR

16.08.2021

NOTĂ

În numele Centralei Asociației Foștilor Deținuți Politici și Victime ale Dictaturii din România – Centrala AFDPR, dar mai ales în numele întregii Asociaţii, mulţumim tuturor foștilor deținuți politici, deportaţi, prizonieri etc., precum și urmașilor acestora, indiferent dacă sunt sau nu membri ai Asociaţiei noastre, ca şi tuturor celor preocupaţi de persoana şi personalitatea domnului Preşedinte al AFDPR şi de Asociaţia noastră, pentru rugăciunile, urările de grabnică însănătoşire şi recuperare rapidă, adresate domnului Preşedinte al AFDPR, Octav BJOZA.

Reamintim că, în urma unui nefericit atac vascular cerebral, survenit la data de 02.08.2021, cu o zi înainte de Congresul extraordinar al AFDPR de la Cluj-Napoca, domnul Octav BJOZA, Preşedintele AFDPR, a fost preluat de ambulanţă, apoi tratat în prealabil la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca), după care a fost internat şi tratat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (Municipal), unde se află şi la data publicării prezentei note. Este, după cum îl cunoaștem cu toții, un om puternic, cu un moral ridicat, cu o credință și valori solide, de neclintit! Dumnezeu l-a ajutat deja și îl ajută în continuare – și prin intermediul medicilor, prietenilor, cunoscuților, al nostru, al tuturor, să se însănătoșească grabnic și să se recupereze rapid! Noi toți – și nu numai noi, ci întreaga societate, avem nevoie de domnia sa și de valorile sale! Este printre puținii care au demnitate și nu se tem să rostească mereu Adevărul!

Informăm prin prezenta notă că domnul Octav BJOZA, Președintele AFDPR, deja se simte mai bine, stare care poate fi asimilată cu precădere miracolului și intervenției divine.

Întrucât domnia sa și-a petrecut inclusiv ziua de naștere (11 august) pe patul de spital, dar, fiind restabilit, a putut utiliza telefonul personal, Vicepreședinții AFDPR, alături de membrii Comitetului Național de Conducere, îi roagă pe toți cei care i-au transmis urări de bine și de grabnică însănătoșire, precum și pe cei care l-au apelat și îl apelează telefonic, să-l sune numai dacă este neapărată nevoie, să fie succinți, să nu-l obosească sau să-l întristeze, pentru a permite recuperarea sa rapidă din punct de vedere medical, dar și pentru a permite membrilor familiei și prietenilor, celor mai apropiate persoane de domnia sa, să-l contacteze, să-l îngrijească și să-l ocrotească. Mai degrabă, pentru că suntem foarte mulți cei care îi suntem alături, să ne rugăm în continuare pentru sănătatea și recuperarea cât mai grabnică a acestui mare și de neînlocuit român!

Comitetul Național de Conducere

Centrala AFDPR

Comments are closed.
Please click here for