Solidaritate în adoptarea în regim de urgenţă a Legilor Lustraţiei şi Imprescriptibilităţii crimelor comunismului

COMUNICAT  DE  PRESĂ

COMITETUL NAŢIONAL DE CONDUCERE al ASOCIAŢIEI FOŞTILOR DEŢINUŢI POLITICI din ROMÂNIA (AFDPR) îşi exprimă deplina solidaritate, fiind alături de domnul TEODOR MĂRIEŞ, preşedintele ASOCIAŢIEI „21 DECEMBRIE 1989” şi colegii săi,în demersul lor de a cere CAMEREI DEPUTAŢILOR din PARLAMENTUL ROMÂNIEI, adoptarea în regim de urgenţă a Legilor Lustraţiei şi Imprescriptibilităţii crimelor comunismului.

Este evident pentru oricine că ţara se află într-o prăpastie cauzată de disproporţia revoltătoare dintre cei îmbogăţiţi, de sorginte comunisto-securistă şi poporul care se zbate dincolo de limita sărăciei, tocmai din lipsa celor două legi.

Este ruşinos că în ROMÂNIA, toate legile care vizau MORALA, au fost declarate ca NECONSTITUŢIONALE, asigurându-se astfel, pavăza protectoare, la umbra căreia o adunătură de indivizi au prosperat prin fraudă şi evaziune fiscală!

Suntem indignaţi de lipsa de disponibilitate a autorităţilor în tratarea cu prioritate a acestor două legi, autorităţi pe care le facem răspunzătoare de pierderea sănătăţii sau chiar a vieţii, de către protestatari.

Preşedinte,
Ing. Octav Bjoza

Comments are closed.
Please click here for